Ethic Pandemonium V1.5 Deck inkl LSP griptape

Et veldig populært deck - også i 49 cm!

Etter to års utvikling, slapp Ethic Pandemonium-decket. Ethics mål var å produsere et deck som ikke bare var større enn vanlige deck, men fremdeles like responsiv - om ikke mer. De oppnådde dette målet ved å gjøre decket bredt - 120 mm, og også ved å gi det en bred base for å sikre stabilitet på rails og fortauskanter. Takket være en ny varmebehandling og et bedre design, så er decket fortsatt lettere og sterkere.
Bremsen er også litt av en revolusjon fra Ethic. Den er laget i nylon og støpt direkte på stål. Sammenlignet med tidligere Ethic-versjoner, så er denne nye bremsen sterkere. I tillegg lager den mindre støy pluss mer presis og lett.
Decket er tilgjengelig i et 570 mm lang versjon for store pops - men for de som ikke er klar for det store steget enda og "go big", så finnes det også her en versjon på 530 mm .


Modell

Deck lengde:

49 cm

530mm - 53cm (20.9")

570mm - 57cm (22.4")


Deck bredde:

12cm (4.72")

Hjuldiameter:

100mm, 110mm, 120mm

Lettvekts:

Ja

Hjul nav bredde:

24mm

Vekt:

1260g

Materiale:

Aluminium 6082

Materialets styrke:

T6

Deck design:

One-piece

Konkav:

Ja

Headtube vinkel:

83°

Headtube lengde:

100mm

Headset-type:

Integrated 1 1/8"

Deck spacers:

Inkludert

Bremse type:

Flex Fender

Bremse:

Inkludert

Bremse monteringsbolt:

Inkludert

Hjulbolt:

Inkludert

Aksel diameter:

8mm

Griptape:

Inmkludert LSP griptape


Legg merke til:

Siden dette er et stykke avansert og høyteknologisk triksesparkesykkel-deck, så må du ha inne et visst ferdighetsnivå for å kunne bruke det på en riktig måte. For at du skal kunne utnytte alle de fantastiske egenskapene som dette decket har, så må du være en trent rytter først og holde minst et viderekommende ferdighetsnivå. Hvis du ikke er en trent rytter i det hele tatt, så kan man fort ødelegge dette decket så altfor tidlig - på grunn av feil bruk.

Pandemonium-decket kommer med sveiset cover-plater foran og bak, dette er for å hindre at skitt og stein kommer innpå decket. Disse platene har ingen negativ effekt i det hele tatt på prestasjonene til decket - det går heller ikke utover holdbarheten til decket. Disse platene kan gå fort i stykker.

Kjøp
  • kr 1 949,00