UrbanArtt 150 Bone V2 Deck

La oss vise deg en skikkelig godbit: Bone 5.9" Deck - V2 fra UrbanArtt.

Kommer med massevis av plass til føttene, en støttende box-cut form og med ferske oppdaterte deck inserts. Dette resulterer i et svært holdbart deck til din triksesparkesykkel som bare brenner etter å slippes løs i gata.

Box-cut decks er veien å gå for ultimate trikseopplevelser oppå sparkesykkelen.

  • Formen på dette decket er box-cut og har blitt fullført på den skikkelige måten, med deck inserts bakpå - dette forlenger deckets levetid. Denne versjonen har fått oppdaterte inserts som er lettere å holde styr på ved f.eks. montering av hjul etc.
  • Tilgjengelig i 3 klassiske farger og 2 ulike lengder.

8STD sikrer kompatibilitet også med dine eldre sparkesykkel-deler og er derfor et mer klassisk valg.

Dette er den vanlig versjonen av Bone-decket fra UrbanArtt som er laget med 8STD hjulbolter. Dette betyr at decket lar deg kjøre med de mest vanlige hjulene som er tilgjengelige på markedet når det gjelder standard hjulboltstørrelse på 8 mm og 24 mm kjernebredde.

Godt å vite:

Dette decket til triksesparkesykler kommer med sveisede coverplater både foran og bak for å hindre at skitt fra veien skal falle innpå selve decket. Men disse coverplatene har absolutt ingen effekt på hverken deckets ytelse eller holdbarhet i tilfelle de skulle sprekke eller gå helt i stykker. Disse coverplatene kan nemlig bli ødelagt veldig fort.

Buy this
  • kr 1 349,00