Angrerett

RETUR, REKLAMASJON OG ANGRERETT

Ved kjøp av varer på leos.no kan du alltid sende varene i retur innen 30 dager fra du mottok varene, jmf. angrerettloven. Angreretten gir deg rett til å få pengene tilbake, men du må selv dekke fraktkostnadne for returen. Varen må ligge i orginalemballasjen, med evt. merkelapper hengende på og varene må være ubrukt. Varer som er kjøpt på salg er det ikke mulig å bytte.

Er det noe feil på varen dekker vi kostnadene ved returen. Ta først kontakt med oss for å høre om evt reklamasjon. Om det foreligger feil eller mangler ved varen har du rett til å reklamere inntil 2 år, og inntil 5 år for varer som er ment til å vare vesentlig lengre enn 2 år etter kjøpet. For mange sparkesykkeldeler vil reklamasjonen likevel være betydelig kortere pga stor slitasje ved bruk. De fleste produsentene har 30 dagers reklamasjon for diverse deler og noen har 90 dager reklamasjon på deck.

TILBAKEBETALING

Som kunde har du rett til å få tilbakebetalt hele kjøpsbeløpet inklusiv frakt innen 14 dager hvis du hever kjøpet. Regelen gjelder fra den dag foretaket mottok henvendelsen. Dersom foretaket foretar omleveranse eller avhjelper ved reklamasjon, skal eventuelle fraktkostnader tilbakebetales innen 14 dager fra foretaket har mottatt den reklamerte varen. Du må selv betale returfrakten.

BYTTE AV VARER

Du har 30 dagers åpent kjøp på leos.no. Dvs at du kan sende varer i retur til oss innen 30 dager fra du mottok varene, jmfr. angrerettsloven. Fyll ut angrerettskjema og send til vår adresse i Oslo. Varene må ligge i originalemballasjen den kom i, evt merkelapper må henge på og varen må være ubrukt. Hvis du vil ha pengene tilbake er det viktig at varene ser helt nye ut! Du kan altså ikke ha tatt dem i bruk og så ombestemme deg.

Varer som er kjøpt på salg er det ikke mulig å bytte.

Produkter som er spesialbestilt for deg er det ikke returrett på.

Produkter som er kuttet/ spesialtilpasset for deg er det ikke returrett på.

BYTTE I BUTIKK:

Dersom du har bestilt feil størrelse eller lignende er det fullt mulig å bytte varen i butikken vår. Ta med kvittering.

BYTTE MED EN NY VARE/ANNEN STØRRELSE PÅ LEOS.NO:

Når du sender en vare i retur må varen være ubrukt, dvs at evt merkelapper må være på og originalemballasjen være med. Husk å pakke varen godt inn da det er du som har ansvar for at varene ikke skades under forsendelsen. Fyll ut angrerettskjema og legg ved en kopi av ordrebekreftelsen og skriv ned varenavn, farge og størrelse som du ønsker. Bruk f.eks. Postens Norgespakke når du sender varer i retur. Dette gir deg mulighet til å spore pakken i etterkant. Varer som blir sendt uten sporing sendes på eget ansvar. Returnerte varer som blir sendt tilbake til oss med postoppkrav vil ikke bli hentet.

RETURADRESSE:

Leo´s Scooter Parts

Smålensgt. 5

0657 Oslo

Norge

BRUK AV ANGREFRISTEN

Kjøperen kan angre kjøpet av varen etter angrerettslovens bestemmelser. Angrerett innebærer at kjøperen uten grunn kan returnere varen til selgeren selv om det ikke er noen mangel ved den og selv om den ikke er levert.

Kjøperen må gi selger melding om bruk av angreretten innen 30 dager etter at varen, de foreskrevne opplysninger om angreretten og angrerettsskjema er mottatt. Gi oss beskjed på e-post: [email protected] eller via telefon. Husk å oppgi kontonummer slik at vi kan tilbakebetale kjøpesummen når vi mottar den ubrukte varen i retur.

Ved bruk av angreretten må varen leveres tilbake til selgeren innen rimelig tid. Pakk varen i egnet emballasje så den ikke skades, og send den til vår postadresse (se kontaktinformasjon). Du må slev betale fraktomkostninger for returen. Varen må være oss i hende senest 30 dager etter at du mottok varen, ubrukt og uten skader.

Selgeren er forpliktet til å tilbakebetale hele kjøpesummen til kjøperen innen 30 dager fra den dag selgeren mottar varen eller henteseddel eller varen er stilt til selgerens rådighet. Selgeren kan ikke fastsette gebyrer for kjøperens bruk av angreretten, men selgeren kan kreve at kjøperen skal betale kostnadene for returforsendelsen. Vennligst oppgi kontonummer for tilbakebetaling av kjøpesummen.

Kjøperen kan undersøke produktet før han eller hun angrer på kjøpet. Varen må likevel kunne leveres tilbake til selgeren i tilnærmet samme stand og mengde som den var i da kjøperen mottok den. Kjøperen bør sende varen tilbake til selgeren i originalemballasjen hvis dette er mulig.

Ta kontakt med oss på 96755225 for mer info om returnering av varer inkl reklamasjon.

Takk:)