Kjøpsvilkår

GENERELL INFO

Nettbutikken leos.no åpnet våren 2015 og flyttes høsten/vinteren 2018 til ny plattform.

Vi jobber med dette på dugnad og beklager de ulempene med medfører for deg. Kom gjerne med tilbakemeldinger hvis du finner feil og mangler:)

For å handle på leos.no må du ha fylt 18 år, eller få en myndig person til å bestille for deg. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil og/eller lager/datafeil.

Bestillingen er bindende i det du som kunde bekrefter bestillingen og ordrebekreftelse kommer opp. Du har likevel rett til å angre kjøpet i henhold til lov om angrerett (se egen artikkel på nettsiden vår). Når vi mottar din bestilling får du automatisk ordrebekreftelse til din e-postadresse. Ordrebekreftelsen inneholder informasjon om produkter, pris, frakt, totalpris og kundeinformasjon. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om ordrebekreftelsen stemmer overens med bestillingen din.

Alle priser er inkl. 25% mva/ moms og varene sendes fra lager i Norge.

PERSONOPPLYSNINGER

Vi gjør vårt beste for å følge de til enhver tid gjeldene personvernreglene.

Leo´s Scooter Parts selger/ bytter/ gir aldri personopplysninger til tredjepart. Du har til en hver tid rett til å kunne se de personopplysningene vi har registrert på deg, og dersom disse er feilaktige eller ufullstendige så har du rett til å få personopplysningene endret eller slettet.

Du vil ikke få e-post fra oss med mindre du aktivt godtar dette.

LEVERINGSTID

1-6 dager. Fra vi mottar din bestilling sender vi varene så snart vi kan, og senest innen 3 virkedager. Vi tar forbehold om noe lengre leveringstid ved salgsperioder og høytider, samt forbehold om lengre leveringstid i våre ferier, noe som opplyses på nettsiden. Vi gir deg beskjed hvis en vare har lenger leveringstid enn angitt.

Vi har åpent butikk og ordrekontor onsdager og lørdager. Ved behov pakker og sender vi varer andre hverdager også. Ta kontakt hvis det haster!

FORSENDELSE, SPORING OG FRAKTPRIS

Vi sender alle varer med Posten/ Bring, som leverer din pakke raskt og sikkert til et utleveringssted nær deg. Vi har en fast fraktpris på 99 kr innenfor Norge.

Det forekommer ingen tillegg ved betaling med PayPal.

Senest tre virkedager etter at du har levert din bestilling får du en e-post fra oss med sendingsnummer & sporingslink til din pakke, evt info om lenger leveringstid.

BETALING

På Leos.no kan du betale med PayPal. PayPal er en trygg og enkel metode for å betale og motta betaling på nettet. Ved hjelp av tjenesten kan alle betale slik de ønsker – via kredittkort, bankkontoer, PayPal Smart Connect eller kontosaldoer – uten å dele betalingsopplysninger. Gebyr for å handle med PayPal er kr 0.

Du kan også betale med bankoverføring. Dette kan ta noe lenger tid, fordi vi sender varen når vi ser at beløpet er kommet på vår konto. Du kan gjerne sende oss kvittering av innbetalingen på mail, så sender vi varen til deg.

SALGSFORBEHOLD

Leo´s Scooter Parts tar forbehold om prisendringer, trykkfeil, endringer i tekst, bilder og linker på vår nettside og i butikken. Tilbud gjelder så lenge lageret rekker dersom annet ikke er definert.

Alle priser er inkl. 25 % mva (moms).