Om oss

Velkommen til LSP

Velkommen til en unik opplevelse i sparkesykkel butikken drevet av aktive scootere siden 2012.. Her får du hjelp med å finne riktig triksesparkesykkel og deler til ditt behov, inkludert tilpasning av deler på vårt verksted.

Av aktive scootere- for aktive scootere.

Vi holder til i nærheten av Jordal Skatepark og har åpent hele året. Krise? Trenger du deler utenom åpningstid kan du kontakte oss på 96755225 så kanskje vi er i nærheten og kan åpen for deg?

Vi selger LSP klær, Wanted Clothing og Mokovelklær og kan trykke custom made klær med ditt eget design eller instanavn.


Velkommen

LSP støtter scootmiljløet rundt RulleJordal men reiser også rundt i Oslo og omegn og lager event andre steder. Ta kontakt hvis du vil lage event i ditt lokalmiljø, så kanskje vi kan hjelpe deg?

Vi setter stor pris på alle trofaste kunder. Ønsker du å stå som ambassadør for LSP i vår LSPfamilie, kan du ta kontakt med Erika i butikken. Se vår LSPfam med Crew, Team riders, Flow riders, Next Genteam, Videografer, Fotografer, Designere og Faste kunder på www.teamlsp.info

LSP starter på kjøkkenet hjemme hos Leo og familien i 2012, og har med hjelp av stor frivillig innsats gjennom mange år nå etablert seg som en spesialbutikk for scoot med verksted og kreative tilbud for ungdom. Mange har fått sin første arbeidserfaring fra LSP med butikk, verksted og eventarrangement mm gjennom LSPakademiet.

LSP driftes nå av SLOAP AS, en sosial entreprenør i Gamle Oslo. Not for profit.

All støtte mottas med takk.