Hvordan bli man sponset?

Det er mange som drømmer om å bli sponset av et merke eller en butikk, men hvordan komme dit? Først og fremst må du elske det du holder på med. Du må like å scoote, trene og feile, være en god rollemodell for de andre i parken og være tålmodig.

Å være sponset betyr å inngå en avtale om samarbeid med en butikk eller et merke. LSP søker etter talentfulle scootere, miljøgartnere og designere som kan bidra til LSPfamilien og det vi jobber for å få til. Du må like å gjøre en jobb som ambassadør og være et ansikt utad for LSP.  Vi rekrutterer scootere som har vært en del av LSPfamilien lenge så vi vet at du forstår hvordan vi jobber og kan støtte de samme verdiene som vi har.

Ikke all kan bli sponset, men alle som vil støtte LSP og være en del av LSPfamilien kan melde seg inn i LSPfamilien på lspfam.no

LSP er mye mer enn en scootbutikk med deler.  Vi er en scootfamilie som ønsker å bidra til et kreativt, trygt og inkluderende scootmiljø.

-------------------------

Vil du lære mer om sponsing og veien dit?

PhilYu i The Cubicle har laget en veldig informativ video om hva som kreves for å bli sponset. Han snakker om speedcubing, men det samme gjelder for scoot. 

Link til YouTube med PhilYu

"Stay honest and genuin" (PhilYu)


Tidligere Innlegg Nyeste innlegg